Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Burumballa Teatre finalitza amb èxit el seu segon taller de teatre  - 4073 lectures
Juan Ramón Conchillo planteja jocs teatrals per potenciar l'expressivitat
 

Perdre la vergonya, captar l'atenció d'un públic, potenciar la creativitat, les idees, interpretar, improvisar, jugar al cap i a la fi. Deixar de ser ú mateixa per passar a ser un altre. Estos eren alguns dels objectius que tenia el taller de teatre que per segona vegada organitza Burumballa Teatre mitjançant la subvenció de l'Ajuntament de Paiporta.

 

   P1010091.jpg   P1010093.jpg   P1010099.jpg

 

‘Pedagogia del personatge dins de la posada en escena', este era el títol del taller que s'ha impartit durant tres dies i de forma gratuïta en l'Auditori Municipal. L’encarregat de conduir este taller fou el director teatral Juan Ramón Conchillo, un professional amb una dilatada trajectòria al món de les arts escèniques. De divendres a diumenge els 18 paiportins o membres d'alguna associació paiportina que així ho decidiren, passaren un cap de setmana diferent. Diferents estils, diferents edats i diferents professions, però tots amb la inquietud comuna de ‘fer teatre', independentment d'on i quan.

 

   P1010140.jpg   P1010149.jpg   P1010151.jpg

 

Segons Conchillo ‘el teatre és la vida mateixa' i està molt nugat a tot el que fem. Preparar-nos psicològicament per posar-nos davant d'un públic és essencial, tindre la capacitat de transmetre i expressar requerix cert aprenentatge. I això és el que s'ha intentat portar als integrants d'este segon taller que s'organitza a Paiporta des de l'associació Burumballa Teatre.

Burumballa Teatre - 29/10/2011 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática