Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
‘‘Disfrutarem d'una gran experiència, tant a nivell personal com professional''  - 2919 lectures
Fran Cobos, nou col•laborador de Burumballa Teatre
 

Burumballa ja prepara la seua tercera producció. Un muntatge amb sis actors on col·laborarà activament Fran Cobos, que amb el seu paper s'estrenarà al món del teatre. Fran és de València però actualment residix en la Pobla de Vallbona. És tècnic de so, representant i cantant, per la qual cosa està més que acostumat als escenaris, ara està creant una nova empresa de serveis musicals i artístics, just quan també comença en esta vessant artística: el teatre.

 

La nova producció de Burumballa Teatre comptarà, a més de amb Fran, amb actors i actrius habituals del grup, Dani Montoro, Cristina Tarazona, Héctor Martínez, Coral Gómez i Verónica March, a estes cares es suma ara Fran Cobos de qui volem saber una miqueta més com ha segut la seua arribada al grup de teatre paiportí.

 

 1 a ver este.jpg

 

Per què decidires col·laborar amb Burumballa?

La veritat és que vaig decidir col·laborar amb Burumballa perquè em feia molta il·lusió poder treballar en esta obra. Un dels membres m'oferí la possibilitat arrel de la baixa d'un altre company i vaig pensar… endavant!

 

Després dels primers assajos amb el grup, què penses?

Pense que ens ho anem a passar genial i disfrutarem d'una gran experiència, tant a nivell personal com professional.

 

Com imagines que serà el dia de l'estrena de l'obra que prepareu?

M'imagine un dia de molts nervis (ja que si no hi ha nervis les coses no ixen bé... jajaja), però al mateix temps el imagine disfrutant i divertint-nos del que oferim, perquè el públic així ho perceba i es divertisca també amb nosaltres.

 

Què penses que et pot aportar esta experiència?

De moment he conegut a persones meravelloses amb qui estic tenint el plaer de compartir esta experiència, i una gran satisfacció per poder realitzar el somni d'actuar en un obra de teatre.

Burumballa Teatre - 06/08/2011 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática