Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Una vintena de personatges de l'Edat Mitjana a càrrec de Burumballa Teatre  - 1982 lectures
La pluja dóna una treva i fa de l'Ambaixada 2010 un èxit
 

Després d'un llarg dia de patiment per les condicions meteorològiques, al fi la pluja  va deixar que Jaume I conquerira València el passat 13 d'agost. Per tercer any consecutiu Burumballa Teatre es va responsabilitzar de l'Ambaixada que cada any organitza la Coordinadora de Moros i Cristians de Paiporta.

 

P1010366.jpg  P1010376.jpg  P1010377.jpg

 

Des de fa prop de dos mesos Burumballa prepara amb intensitat un dels actes que està creant més expectativa entre els veïns de la localitat durant les festes patronals de Sant Roc. Enguany Burumballa va apostar per una història de traïció interna al bàndol cristià i les possibles sinèrgies que es van donar entre ambdós bándols gràcies a personatges com Vicent Bellvís, un almohade reconvertit al cristianisme.

 

Els protagonistes van ser sense dubte Albert Hervás i Miguel García en els seus papers de Jaume I i Abdel Al Raïm, que junt amb els seus companys d'escena van assajar des de principis de juliol de forma constant. Així una vintena de participants de les diferents comparses de Paiporta han escenificat una de les possibles formes de conquerir València, sempre baix la batuta de Burumballa Teatre.

 

P1010383.jpg  P1010385.jpg  P1010386.jpg 

 

Va destacar l'escenografia: un pati interior àrab situat en el Puig recent conquerit i un soc interior a les muralles de la Balansiya mora. Tot ubicat en un gran escenari enfront de 600 cadires que es van omplir quasi en la seua totalitat. Una Ambaixada que ha destacat enguany pel seu realisme, la seua multitud de personatges i la seua commovedora història.

 

P1010401.jpg

 

 

Burumballa Teatre - 20/08/2010 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática