Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
L'esperada Ambaixà, un èxit  - 2062 lectures
Una pantalla gegant va retransmetre l'actuació en directe
 

La gent que es va apropar el dia 13 a l'esplanada de l'Auditori Municipal de Paiporta es va sorprendre. Una cuidada escenografia estava ja a punt per acollir un dels actes que enguany han causat més expectació en les festes d'este municipi: L'Ambaixà de Moros i Cristians que organitza la Intercomparsa i que, des de l'any passat, coordina Burumballa Teatre.

Un muntatge innovador i un guió original i creat per Burumballa, van recrear una història que captivà a la gran part d'espectadors. El jardí del Palau de Borriana i una qarya àrab van ser els espais triats per recrear l'obra. El realisme dels decorats, ideats i construïts pel propi grup van ser un dels principals impactes. A més, una pantalla gegant col·locada sobre la façana de l'auditori va retransmetre tot el que passava a peu de carrer.

La història era una ficció versemblant que plantejava, evidentment, com Jaume I havia arribat a conquerir València. Part dels fets s'ubicaven a Paiporta, i es veia com en estes terres podia haver estat un dels principals detonants per a la conquesta de les muralles valencianes.

A escena els moros i cristians van fer una actuació impecable. La direcció, a càrrec també del grup teatral, havia començat ja temps abans, tots han treballat dur i el resultat… un èxit.

Burumballa Teatre - 03/09/2009 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática