Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Burumballa Teatre treballa amb l'AMPA de l'institut La Senia per orientar als pares i mares dels alumnes de secundària  - 2006 lectures
El grup de teatre posarà en escena situacions d'àmbit quotidià
 

L'associació de mares i pares d'alumnes de La Senia i Burumballa Teatre treballen les estratègies bàsiques perquè pares i fills puguen millorar les seues relacions de convivència. L'objectiu final és crear un DVD interactiu que serà repartit a tots els pares d'alumnes de secundària del nostre municipi. Un ambiciós projecte que pot ser exemple a seguir per altres poblacions.

 

Este treball educatiu va nàixer per part de l'institut amb la creació d'unes xerrades adreçades als pares i mares. Estos tallers tractaven temes propis de l'adolescència com la comunicació o la falta de motivació per part dels fills.

 

Amb el material obtés a partir dels col·loquis, dissenyat per la psicòloga del centre i les aportacions dels propis pares, Burumballa Teatre desenvoluparà diversos guions per dur escena els problemes creats a casa i les solucions que poden adoptar.

 

Tot quedarà enregistrat en un DVD de consulta modern, proper a la realitat familiar i de fàcil assimilació. Este és un treball a llarg termini on l'AMPA i Burumballa treballen de forma paral·lela amb la col·laboració del colegi La Inmaculada de Paiporta i el suport de l'Ajuntament. Un projecte que vorà la llum al llarg de 2010 i que és susceptible de ser ampliat en anys vinents.

Burumballa Teatre - 27/03/2009 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática