Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
De nou, Sagunt a escena  - 3605 lectures
Com cada estiu les arts escèniques es traslladen a la capital del Camp de Morvedre. Enguany del 10 de juliol al 23 d’agost una desfilada de companyies tornaran a amenitzar les nits estiuenques de Sagunt.
 

El festival ja ha començat sortejant les trabes judicials que s’imposaven sobre la legalitat de les obres del teatre romà. A la fi, açò no serà un impediment per a la realització de Sagunt a escena. Així que el teatre, l’edifici de La Nau, el carrer i les platges seran els escenaris d’un festival que enguany cumplix 25 anys.

 

Set espectacles teatrals, cinc de dansa, quatre de teatre de carrer i dos muntatges de circ seràn els que conformaran un programa on el 50% de les companyies són valencianes. Entre els protagonistes cal destacar a Theodoros Terzopoulos, considerat un dels majors especialistes a l’hora d’innovar textos clàssics. El 22 de juliol peresentarà Ayax de Sófocles en un muntatge de Attis Theatre, d’Atenes.

 

I també emmarcades dins del teatre clàssic la companyia de Fernando Conde presenta El mercader de Venecia, Miles gloriosus i Hamlet, esta última dirigida per Juan Diego Botto i protagonitzada per José Coronado.

Burumballa Teatre - 27/06/2008 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática