Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Burumballa Teatre sí plena l'Auditori Municipal  - 1967 lectures
Ara sí, una injecció de teatre per al públic paiportí. El resultat: molt però que molt satisfactori.
 

Cada volta que Burumballa actua a l'Auditori Municipal sembla que una ràfega huracanada passa pel pati de butaques. L'èxit aconseguit amb la seua segona producció ha tornat a esgotar les localitats de l'Auditori: cues a la taquilla, acumulació a les portes i un aforament ple i amb ganes indiscutibles de vore teatre. Dissabte i diumenge Burumballa Teatre estrenà La teua dona m'enganya i els dos dies el jove grup va vore complit el seu objectiu: apropar al públic a l'auditori i fer-los gaudir del teatre.

 

Poques voltes es poden vore a l'auditori de Paiporta imatges com les d'este cap de setmana. "Hi ha que donar pindoletes al públic perquè perden la por al teatre, el següent pas és que s'aficionen”. Tant amb Ací no paga ni Déu!, com en La teua dona m'enganya Burumballa ha plenat butaques i ha venut entrades com mai abans ho havia fet una companyia local.

 

En este cas Burumballa ha presentat un obra desenfadada, fresca, divertida i embolicada. Enganys, cels, falses sospites amoroses… són els sentiments que fan moure a sis personatges molt peculiars. Uns personatges que ens fan vore que les coses no sempre són el que semblen. L'obra, amb un muntatge i unes característiques molt particulars, va voler apropar-se a un llenguatge propi de les sèries televisives que, al cap i a la fi, és el que a la gent li resulta més familiar.

 

Burumballa Teatre - 17/06/2008 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática