Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Bella i Bèstia són  - 2130 lectures
Una òpera familiar els dies 3,4,5 i 6 de gener
 

Esta és la història d'una humil jove, Bella, que viu amb son pare, el seu germà Ludovic i les seues germanes Adélaide i Feliç. Així comença l'òpera de Philip Glass, sota la direcció musical de Petr Kofron. No menys important és la direcció artística de Petr Forman, un genial i curiós professional fill del famós director cinematogràfic Milos Forman, conegut per pel·lícules com Alguien voló sobre el nido del cuco. Només amb estos pocs ingredients ja podem albirar que esta òpera que acollirà el Palau de les Arts en els pròxims dies serà de qualitat i èxit.

 

La història s'allunya de l'hiperconeguda versió que va fer Walt Disney i és més fidel a l’obra original de Jean Cocteau, però l'essència és la mateixa. Una peça única d'hora i mitja ideal per a un públic familiar, amb nombrosos canvis d'escenografia i 12 cantants d'elit entre els que destaquen, evidentment, Bella i Bèstia.

 

Ell, italià i salerós, Andrea Porta, qui delectarà les nostres oïdes des de dins d'una bestial màscara portada directament d'Alemanya. Ella, diplomàtica i valenciana, Marina Rodríguez. Orgullosa de cantar en la seua terra, Bella oferix un rostre dolç i una veu madura. Un d'eixos pocs espectacles que no sabem si tindrem una segona oportunitat de veure.

 

Reunits els grans professionals del vestuari, el maquillatge, la il·luminació, etc… Impressionant la qualitat artística que ara mateixa es cuina en el Palau de les Arts. Llàstima que no totes les butxaques valencianes puguen accedir a este tipus d'art.

 

Dies d'actuació: 3,4,5 i 6 de gener

Hora: 20:30 hores

 

Burumballa Teatre - 31/12/2007 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática