Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
La Fama ha arribat al Teatre Olympia  - 2147 lectures
Fins al 15 de gener un gran elenc de cantants i ballarins ens faran reviure una de les sèries de més èxit
 

De les pantalles televisives a l'escenari. Que els musicals estan de moda ningú ho posa en dubte i el de Fama, més encara. Botar d'un gènere a un altre crea una inquietud sorprenent entre el públic. Poder veure el contingut d'un llibre en la gran pantalla és quasi tan atractiu com veure una sèrie televisiva sobre un escenari. És el cas de Fama, una popular sèrie dels huitanta que va posar de moda els calfadors i els mallots. El musical ja va causar furor a Madrid. Balls, música en directe, cantants de primera i la història de sempre: un grup de jóvens que entren en una acadèmia d'arts escèniques amb un somni, aconseguir la fama.

 

Ara este musical arriba a l'Olympia. Això sí, de sèrie B i sense la majestuositat i el glamour dels escenaris madrilenys. Però no per això menys valedora. El musical reunix actors de diverses nacionalitats, conté un constant toc d'humor però cau en un absolut repetitivisme que allarga molt més les tres hores que dura el musical.

 

Sens dubte per als amants dels musicals i de Fama, una cita ineludible, ja que no són moltes les oportunitats de disfrutar d'este gènere en la nostra ciutat. Gràcies de nou al Teatre Olympia, que si ja ens va sorprendre l'any passat amb Cabaret, enguany ho ha fet amb Fama. Enhorabona.

Burumballa Teatre - 31/12/2007 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática