Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
“Ací no paga ni Déu!” millor obra a la Mostra Teatral de Dénia  - 1922 lectures
Burumballa Teatre rep el premi més important del certamen
 

Així és, ara sí es pot dir que Burumballa Teatre ha eixit “per la porta gran”. Els membres de la companyia es desplaçaren a la capital de la Marina Alta per fer acte de presència a la cloenda de la mostra on havien participat el passat divendres 23 de novembre. Quina seria la seua sorpresa quan arribà l'últim premi de la nit, el premi a la millor obra, obriren el sobre i escoltaren: “Ací no paga ni Déu”, de Burumballa Teatre.

 

El jove grup ha aconseguit en poc més d'un any formar una companyia, un èxit absolut a la primera estrena, ser seleccionats a dos mostres de teatre i guanyar en una. De moment, perquè Burumballa està que no para i pensa seguir portant a molts altres auditoris el seu “Ací no paga ni Déu”. Este premi és la primera recompensa que ha trobat el grup, i suposa per a ells una injecció d'energia i ganes de treballar per un teatre ben fet.

 

Burumballa assenyala el bon tracte que van rebre per part del públic a la ciutat de Dénia, i li dona les gràcies, ja que al cap i a la fi, és el públic qui ha decidit que l'obra siga mereixedora del guardó. També agraeixen l'esforç i l'interés de tots aquells que, d'una manera o altra, han fet possible este premi: tècnics, col·laboradors i especialment els pares, mares i familiars dels propis actors, que han cuidat este projecte com si fóra seu.

 

GRÀCIES A TOTS.

Burumballa Teatre - 26/11/2007 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática