Castellano
INICI QUI SOM? HISTORIA TEATRAL ACTUACIONS
GALERIA CONTACTAR REGISTRE COLABORADORS COMENTARIS
Noticies Burumballa   Noticies Generals   Totes les Noticies
Les entrades de "Ací ni paga ni Déu!" ja estan a la venda  - 1855 lectures
Una gran pancarta per animar a que vinguen al teatre
 

L'actuació de Burumballa Teatre ja és una realitat inminent. El dia 22 de setembre a les 22:30 hores els components d'este jove grup paiportí tornaran a pujar a l'escenari. L'Auditori Municipal de Paiporta obrirà la temporada amb l'obra "Ací no paga ni Déu!". L'espectacle ja va captivar als espectadors en la seua estrena el passat abril, i ara, vol continuar cultivant el seu èxit entre tots aquells que no tingueren l'oportunitat de vore l'actuació.

 

El divendres 21 de setembre la taquilla de l'Auditori estarà oberta de 5 a 8 de la vesprada perquè puguen comprar les seues entrades. A més ara ja poden reservar-les per Internet des del servei de Servicam. En la seua última actuació Burumballa va esgotar les seues entrades. No perden el temps i reserven la seua butaca.

 

A més i per animar a la gent a anar al teatre, Burumballa rep a tots els habitants i visitants de Paiporta amb una gran pancarta ubicada a la carretera de Picanya. Amb el lema "Burumballa Teatre. Vine a vore'ns", esta jove companyia vol estendre i consolidar una afició única: el teatre.

Burumballa Teatre - 14/09/2007 
Tornar 
 

 
Usuari:
Contrasenya:

Burumballa Teatre - © Tots els drets reservats
Web Programada per Daniel Montoro Cànovas i Disenyada per Albert Montoro Cànovas
Hosting by ZAP Informática